RSS

Stupid people on the bus

07 ian.

Prostia umană, şi mai ales prostia umană din România o gaseşti împraştiată prin multe locuri, mai la tot pasul. Însă, un autobuz, la o oră de vârf, reuşeste să o adune la un loc, exact cum face o lupă cu lumina.

Bătrânii. Ăştia dom’le reuşesc să mă dispere de fiecare dată. Dacă sunt locuri libere, stau dea dracu’ in picioare. Daca nu sunt locuri, se uită urât la tine, de parcă ar vrea să te ucidă cu privirile lor de bătrâni frustraţi. Înţeleg, dacă nu se pot ţine pe picioare, dacă au cârjă, etc, normal că le cedez locu’. Da’ nu că au către 50 de ani şi se tot hoalbă la tine…de parcă tu nu ai plătit bilet ca şi ei. Păi holbaţi-vă bah, până v-or ieşi ochii din cap, că nu vă las jos.

Cum am auzit într-o zi o discuţie intre doi bătrâni:

-Uite mă cum stă ala jos, pff tineretul din ziua de azi, că pe vremea noastrăăă…

-Da mă, futăi( nu mai ştiu ce înjurătura a tras) , du-te ba şi intreabă-l dacă stă bine.

Păi să vă fută pe voi cine v-a făcut gândirea asta retardată…La aşa limbaj nu vreţi să vă şi rugăm să luaţi un loc? Bleah.

Şi, la creme de la creme…bineînţeles, se pornesc prin oraş cu busu când e mai aglomerat, numai la orele de vârf. La 8 dimineaţa nu puteţi dormi in pula mea în loc  să ne ridicaţi pe noi? Noi avem şcoala/facultă/servici pe când voi puteţi sta dracu’ acasa şi să vă porniţi când nu e aglomerat. Da nu, că trebuie neapărat sa vă faceţi piaţa lu’ peşte. Moartea vă caută acasă şi voi…

Şi mai îmi place ceva la voi. De obicei, se întreaba „coborâţi?” şi NU se împinge lumea la o parte tăcând de parcă v-a mâncat popa limba. Asta ca să nu ne mai daţi voi lecţii de bun simţ and shit.

Buun, cu bătrânii am terminat. Urmează cei care stau în uşa. De multe ori vedeţi uşile pline de oameni, şi când arunci o privire mai în spate, observi un mare gol. La care oricum nu poţi ajunge de rataţii din uşă.

Pe lângă ăştia din uşi, mai sunt şi cei care stau în uşă şi nu coboară ca să-ţi facă loc. Stă de-a dracu’ acolo, de parcă a împietrit, în timp ce tu te chinui să treci pe lângă el. Dacă ai şi un ghiozdan în spate…Good luck with that. De asemenea, mai sunt şi cei care se urcă şi faca e full, nu mai pot astepta 5 minute până la urmatorul autobuz…şi strigă ăştia din uşă, ca din gură de şarpe: „urcaţi mai suuus, ce faaaccceţi?” deşi mai sus nu exista. Dar ei sunt tari şi fac gura mare, că deh, trebuie să îşi arate prostia cumva.

Şi nu în ultimu rând, vreau să mă i-au de toţi inculţii,tăranii,tupeiştii care se urcă pe cele destinate numai şi numai elevilor. Păi măi, chiar aşa tupeu pe voi? Ne înghesuiţi până şi pe autobuzele destinate nouă? Într-o vreme, erau un fel de controlori care nu vă lasau să urcaţi. Şi voi tot urcaţi, vă luaţi în gura cu controlorul, de proşti ce sunteţi. Muriţi mă!

Reclame
 
Un comentariu

Scris de pe ianuarie 7, 2010 în Diverse

 

Etichete: , ,

Un răspuns la „Stupid people on the bus

  1. Bogdan

    ianuarie 14, 2010 at 10:58 pm

    foarte adevarat graiesti;)

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: