RSS

Mass-uri idioate.

11 ian.

Cu toţii le primim zi de zi. Pe toţi ne disperă. Şi mulţi dintre voi le trimiteţi mai departe. De cretini ce sunteţi.

Cum mama naibii să crezi că vei vedea numele persoanei iubite dacă dai mass-u la 10k de persoane? Atât de tâmpiţi sunteţi? Ok, să spunem că sunteţi şi chiar credeţi că va apare numele lui iuby pe monitor. Atunci, aşa disperaţi sunteţi? Nu aveţi the balls să vorbiţi cu persoana iubită şi aşteptaţi să apară în mod miraculos pe monitor? Jesus.

Mai sunt si mass-urile cu Ajutaţi-l pe Ionuţ, că yahoo va dona 0,000001 cenţi pt fiecare mass. Iar sunteţi tâmpiţi. Dacă yahoo vrea să facă o donaţie, o va face şi fără mass-urile voastre tâmpite.Dăăă.

Apoi urmează categoria celor slabi de înger sau cu frica lui D-zeu în oase. Adicătelea cei care trimit mass-uri gen Dumnezeu îţi va deschide calea, bla bla bla, dacă nu trimiţi acest mass tuturor din listă va cădea cerul peste tine/vei muri la noapte spânzutat de limbă/o vei vedea pe Bloody Mary în oglindă. Seriosly, chiar mai credeţi in basme?

Şi în cele din urmă, sunt ăştia cu alocaţia lor de 100 de lei. Toţi îl da-ţi mai departe, tâmpiţilor. Nu v-aţi dat seama că cel care a postat chestia asta a vrut să aibă multe vizite şi să scoată bani buni de pe voi? Şi voi rămâneţi cu pula şi cu iluzia că veţi avea alocaţie de 100 de lei. De parcă cei din guvern se iau după părerile elevilor… Iar credeţi în basme?

So, grow up, şi nu mai fiţi atât de creduli şi de cretini. Pe final, am un mass pt voi, ăştia care trimiteţi mass-uri idioate. Enjoy.

Trimite 3 capace de sicriu si poti castiga o excursie pe cealalta lume! Razuieste ceara de pe 3 lumanari ! Trimite sms la popa si poti castiga o inmormantare gratuita la Paris !Nu pierde ocazia,oferta este in limita numarului de locuri de veci .Dumnezeu sa te ierte … DACA DAI MASS`U MAI DEPARTE IN AFARA DE PARIS POTI AJUNGE DE UNDE AI VENIT: ADICA DIN PIZDA MATII!

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe ianuarie 11, 2010 în Diverse

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: