RSS

Breaking Bad

16 ian.

Dacă într-o bună zi ai afla că ai cancer pulmonar, fară să fi fumat o ţigară vreodată, ce ai face? Te-ai întreba de ce tocmai tu? Ai începe să trăieşti fară nicio frică, ştiind că oricum vei muri? Ai face tot ce nu făceai înainte, ai încălca legea, ştiind că oricum nu mai apuci puşcăria? Ai deveni din profesor de chimie un dealer de droguri doar pentru ca să şti că familia ta nu va avea probleme cu banii după ce vei muri?

Ei bine, personajul principal din acest serial, devine din profesor de chimie, un fabricant de droguri. Ştiind că nu mai are nimic de pierdut şi ştiind chimie la un nivel foarte înalt, devine cel mai bun, marfa lui fiind cea mai pură. Se asociază cu un fost elev, actual dealer, el având sarcina de a vinde drogurile.

Dar ceea ce nu ştie el, sunt străzile. Şi adevăraţii dealeri, care nu acceptă concurenţa pe teritoriul lor. Se va descurca el cu aceste probleme? Va reuşi să rămână în viaţă şi să aducă bani familiei? Şi cel mai important, işi va păstra familia, după toate minciunile spuse? Veţi afla urmărind acest superb serial.

Personal, tocmai am terminat al 2-lea sezon, şi sunt în aşteptarea celui de al 3-lea. Sezonul 1 nu are multă acţiune, dar se recuperează în sezonul 2. Un minus la acest serial sunt unele episoade, plictisitoare de-a dreptu’. Sunt multe episoade care încep cu o situaţie dramatică, acela fiind defapt sfârşitul episodului. Şi singura chestie care te ţine lipit de monitor e dorinţa de a afla cum s-a ajuns în acea situaţie.

Cu plusuri, cu minusuri, per total e un serial bun. Nu-l rataţi.

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe ianuarie 16, 2010 în TV shows

 

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: