RSS

Scarface

16 ian.

Cine nu a auzit de Scarface? Probabil ca mulţi :-). Scarface e un film din ’83, cu Al Pacino în rolul principal, cel al lui Tony Montana. Tony Montana e un refugiat care vine din Cuba în SUA. Ştiind să se descurce în orice situaţie, treptat se ridică din condiţia mizeră de la început, efectuând diverse crime la comandă, întrând încet dar sigur în lumea mafiei.

Şi-a omorât şeful, după acesta a încercat să-l ucidă, i-a furat soţia, şi a devenit el „The Boss”. Singura lui problemă a fost că nu a ştiut când să se mai oprească. Sau probabil că nu vrea să se oprească. Aşa că a început să consume mult alcool şi cocaină, fiind mai mult drogat decât treaz. Aceste 2 lucruri i-au adus sfârşitul. Din cauza lor lua decizii greşite, şi el, care era tot timpul atent, nu s-a mai uitat la camerele de supraveghere.

Deşi, dacă privim în ansamblu, putem spune că din cauza unei fapte bune a murit. Când a avut ordinul să-i explodeze maşina celui care trebuia să ţină un discurs, a azitat, din cauză că erau şi copii respectivului în maşină. Exact înainte ca maşina să explodeze, a luat decizia că nu poate face aşa ceva, şi l-a ucis pe cel care trebuia să detoneze bomba.

În concluzie, e un film foarte bun şi fooarte lung( aproape 3 ore :-D), Al Pacino făcând un rol de excepţie. E un must-see, şi sigur o să-l revăd.

Reclame
 
3 comentarii

Scris de pe ianuarie 16, 2010 în Movies

 

Etichete: ,

3 răspunsuri la „Scarface

 1. flaViu

  ianuarie 16, 2010 at 5:05 pm

  ai uitat sa zici ca exista si jocul Scarface The World is Yours care este o continuare a filmului si care este la randul sau foarte foarte tare si cu multa actiune 🙂

  ff frumos acest post respect 😉

   
 2. winnetou28

  ianuarie 16, 2010 at 5:08 pm

  Stiam ca exista si jocul dar inca nu l-am jucat :-D. Urmeaza.

  Merci 🙂

   
 3. flaViu

  ianuarie 16, 2010 at 8:51 pm

  sunt sigur ca stiai de joc dar ti-am spus asa ca idee 🙂

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: