RSS

French Kiss at Kiss FM

12 feb.

Aţi ascultat vreodată  french kiss? Se difuzează de la 22 până pe la 1, în cursul săptămânii. Ei bine, dacă nu aţi ascultat, trebuie să ascultaţi, măcar odată.

Şi nu pentru că ar fi ceva interesant. Nu. Ci pentru a observa câtă prostie există în românia, mai ales la fete. Nu sunt misogin. Nici pe departe. Nici nu generalizez, Doamne feri. Mă refer la fetele care sună la kiss french. Nu că băieţii nu ar fi praf. Dar fetele  îi depăşesc, sunt pulbere. 😀

În primul rând, cum naiba să suni, să te audă o ţară întreagă, şi să incepi să-ţi verşi amarul? Să spui cele mai secrete şi cele mai urâte chestii din viaţa ta? Mă rog, trecem peste, nu asta e partea cea mai urâtă.

Partea cea mai urâtă, e prostia de care suferă aceşti oameni. Fetele mă scot cel mai tare din sărite, de multe ori opresc radio-ul de nervi. Păi cum Doamne – iartă-mă să stai cu unu care te bate? Ah, că el are 25 de ani, nu 16, şi ţi se umezeşte pizda de bucurie că stai cu unu mai maaare. Şi nu mai vrei să renunţi la el. Şi el te bate, te înşală, îşi bate pula de tine non-stop. Da tu’ eşti proastă, şi găseşti rezolvarea într-un telefon la kiss french.

Unde, oamenii sunt cu cap, şi îţi dau cea mai evidentă soluţie: desparte-te de el. Dar tu nu. Că eşti proastă cu spume. De parcă nu ar fi alţi băieţi care să se comporte bine cu tine. Sunt, şi nu câţiva, ci miliarde.

Sau cum am auzit-o pe alta. Că ea are 17 ani, prieten de 27 de ani, şi că într-o noapte cineva ia pus la prieten ceva în băutură. Şi a 2-a zi a viloat 2 fete de 8 ani. Şi acum e în puşcărie. Şi nu îl poate uita. Ăia de la kiss, îi spun că, bun fată, noapte i-a pus ceva în băutură, şi a 2-a zi a avut pornirea? Strange, huh?

Asta, proastă odată, tot o ţinea că nu-i vinovat, că pana mea. La care ăia, deja sătui i-au spus: tu fată, şti care e soluţia? Fugi fugi fugi şi uiţi de el. Şi iar fugi să nu mai poată da de tine. Nu realizezi că omul ăla nu e deloc normal dacă a făcut aşa ceva? Orice i-ar fi pus în băutură. După care au închis.

Nah, ce mai poţi comenta la aşa ceva? Proastă cu spume.

So, concluzia e, grow up girls, că nu suntem noi, băieţii, ăia mai puţin dezvoltaţi intelectual. Aşa că nu vă mai ascundeţi cu scuza asta când căutaţi o pula un baiat mai mare ca voi. Şi nu vă lăsaţi batjocorite and shit, doar pentru că îl iubiţi. Daţi-l dracu, că peşti mai sunt în ocean 😉

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe februarie 12, 2010 în Diverse

 

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: