RSS

Săracii…profesori.

16 feb.

Deci, după ce am văzut-o şi pe asta, sunt convins că în România e posibil orice.Pun pariu că deja au văzut mai toţi filmuleţul, în ritmul în care a circulat ieri pe net. But, however, încă sunt uimit. Oare cât le-a luat la profesorii ăia să depună plângerea? Că se înţelege din filmuleţ că de mai de mult ţiganca aia(da, acum chiar sunt rasist, morţii ei) agresa atât profesorii cât şi elevi. Dar deh, românul nu îşi ştie drepturile sau nu are cojones, şi rabdă. Trist.

Anyway. Să analizez un pic faza cu poliţistul. M-am uitat de mai multe ori la clip, vă învit să faceţi la fel. În primul şi în primul rând, palma administrată de poliţist nu a fost din reflex. NU. Oricât ar încerca ei să se scoată, că reflex că bla bla. Nu zic că profesoara aia tâmpită nu a meritat-o. Merita mult mai mult. Dar poliţistul nu trebuia să procedeze aşa, în primul rând pentru binele lui.

De ce spun că nu a fost din reflex? Păi, se vede fain frumos cum îşi aranjează ochelarii, apoi se uită înfuriat la femeie, şi stă pe gânduri. Şi pun pariu că s-a gândit dacă să dea sau nu. Secunde bune chiar. S-a gândit: hmmm, futui morţii ei ce aş lipio de perete cu un pumn, însă după aia am belit-o. Deci nu. hmm dacă nu fac nimic, zice toată lumea care vede filmuleţu că poţi şterge pe jos cu un poliţist, deci nici asta nu e bine. Aşa că, poc, o palmă.

Wrooong. Ceea ce trebuia să faci, bă inteligentule, era să-i pui cătuşele. A agresat un organ al legii? A agresat. Buun. Deci ai dreptul să o trânteşti un pic cu burta aia mare de pământ şi să îi pui cătuşele. Şi ai lovit-o? NU. Dar nu i-a trecut prin mintiuţa aia. Trist.

Reclame
 
2 comentarii

Scris de pe februarie 16, 2010 în Diverse

 

Etichete: ,

2 răspunsuri la „Săracii…profesori.

 1. Pity

  februarie 16, 2010 at 7:43 pm

  Intradevar la furie nu a mai reactionat cum trebuie politistul,pacat,dar tiganca aia o merita pe deplin.

   
 2. flaViu

  februarie 19, 2010 at 7:45 pm

  vezi ca nu mai merge linkul :))

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: