RSS

O zi faină.

09 mart.

I know, nu am mai postat pe blog demult, din lipsă de chef şi de idei. But anyway…

Azi am avut o zi bestială. Am aşteptat ziua asta demuuult. Nu, nu mi-am luat eu carnetul, dar şi l-a luat un prieten bun. Şi sunt aşa de euforic de parcă eu mi l-am luat. Şi, in prima zi a lui de condus, am mers până în cartodromul din Gheorgheni. După câteva ture în care era să ia nişte cauciucuri, a reuşit o tentativă de drift, şi m-a băgat în toţi sperieţii prin curbele alea, a fost rândul meu să mă urc la volan.

No, amu-i atunci. De condus conduc, de 4 ani chiar, am făcut ceva km prin sat. Da cu Dacia mea. Cu Dacia pe care o ştiu, o cunosc, o simt, mă duc cu ea cu ochii închişi( ok, nici chiar aşa 😀 ). Şi nu eram deloc obişnuit cu Mercedesul lui mărioc din ’84.

Am învătat vitezele pe loc( fuck, ce bine intra, da’ tot nu le ştiam ca şi la Dacie), am apăsat ambreiajul, a 1-a şi am călcat-o. Hâc Hâc Hâc…a 2-a…iar hâc hâc hâc. WTF?? Dacia mea făcea aşa numai când lăsai ambreiajul prea brusc, când erai în viteza întâi. Da asta nu. Asta făcea aşa orice aş fi făcut. Şi în a 2-a, şi în a 3-a. No, asta este, am încercat să mă împrietenesc cu ea. După câteva ture hâcâia mai rar. Aşa că am zis bun, te cam cunosc. Bine, că a 3-a tot nu îi dădeam, nu găseam schimbătorul numai de mă uitam la el. :-D. Da nu-i stres. Şi, precum spuneam, după ce m-am împrietenit cât de cât cu ea( cu maşina :-D), am avut curaj să-i dai mai tare prin curbe. Deşi în spate un prieten se cam câca pe el şi zicea să o las mai încet.

A fost foarte fain, am făcut 5 ture de pistă şi aşa de repede a fugit timpul…pfff….După a avut tentativa de a conduce un prieten, care pe juma’ de pistă m-a făcut să mă cac pe mine de 10 ori. Şi nu pentru că îi dădea tare. Nu. Faza era că nu ştia nimic. Da mă, eşti slab. Si râdeai de mine că hâcâia. Şi ţie ţi-a murit motoru de 10 ori până ai pornit de pe loc. Şi după aia te-ai panicat şi ai uitat să mai laşă acceleraţia. Ţâc ţâc. Nu mai mă urc cu tine în maşină până nu ai carnet. 😀

De acolo ne-am mai plimbat un pic, şi apoi acasă. Da a fost super fain. Am şi făcut un cd special pt drum, ac/dc highway to hell urla în boxe. Ce naiba. Trebuie sărbătorit cu muzică aleasă asemenea eveniment.

Good night people, ne auzim când îmi iau carnetul. Să vedeţi atunci nebunie. Chiar mă întrebam azi: dacă sunt aşa bucuros pentru altu’, oare când îl iau eu, ce fac? Înnebunesc de fericire? 😀

PS: Până la 11 rabd foame, cine m-o pus să nu mă uit în frigider la timp? Acum aştept după altu’ să vină cu provizia. 😀

Reclame
 
2 comentarii

Scris de pe martie 9, 2010 în Diverse

 

2 răspunsuri la „O zi faină.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: