RSS

Cadourile.

23 mart.

Întotdeauna, când avem de mers la o zi de naştere, primul nostru gând( sau al 2-lea? primul e ” cu ce mă îmbrac oare?”) e ” oare ce cadou să-i cumpăr”? Şi începe nebunia. Oare să iau aia, oare o să-i placă. Oare îi iau o bluză, oare o carte…Ei bine, ăia care ofera îmbrăcăminte mă dispera cel mai tare. Adică în 90 % dintre cazuri nu o să-ţi placă sau nu o să-ţi fie bună. Şi ajunge să stea în dulap, uitată pe undeva. Sau ajunge la tomberon.

Mai sunt cei care, dacă ştiu că îţi place să citeşti, vin la fiecare aniversare cu o carte. Măi, e foarte frumos şi ok, dar mai întâi ar trebui să se intereseze dacă nu cumva mai ai cartea aia în bibliotecă. Că altfel o să te alegi numai cu dubluri. Chiar mă gândeam să fac o donaţie unei biblioteci, la câte dubluri am. 😀

Cadourile originale sunt cele mai apreciate. Nu cadourile scumpe. Cele originale. Vă garantez. Ceva făcut de voi, cu mânuţa voastră, va fi mult mai apreciat decât ceva cumpărat din magazin. Vă spun asta pentru că, recent am participat la o zi de naştere la care s-au adus cadouri originale. Si sărbătoritul era super-fericit. A primit o foaie a4, cu multe poze cu el, editate, aranjate frumos, de la parkour, de la petreceri. Superb. De la o fată a primit un DVD în care era un filmuleţ cu ea, recitându-i ceva. Isn’t that just pretty? Şi au mai fost.

Deci, ca un sfat general: nu daţi bani aiurea şi mai bine gândiţi un pic. Hai că nu e aşa greu. Şi când vă vine o idee, pune-ţi mânuţa şi faceţi-i un cadou original. Se va bucura de 1000 de ori mai mult decât dacă i-ţi fi cumpărat ceva din comerţ.

Cheers.

Reclame
 
2 comentarii

Scris de pe martie 23, 2010 în Diverse

 

Etichete: , ,

2 răspunsuri la „Cadourile.

 1. cami

  martie 24, 2010 at 1:15 am

  depinde… daca cunosti foarte bine persoana in cauza, te poti aventura si ii poti cumpara ceva ce stii ca i-ar place foarte mult…mai ales daca ai doua maini stangi cand vine vorba de „hand-made”, ca mine:P

   
 2. grimnard

  martie 24, 2010 at 12:59 pm

  cam tarziu articolul, trecuti fiind de 1 si 8 martie(dar totusi se apropie pastele…deci):)

  una, alta, te invit la o altfel de leapsa…ultimul nostru articol;)

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: