RSS

Programul Rabla face victime printre old timere

27 apr.

Măi…să o spun de la bun început: în mare, e ok ideea. Ai un hârb de Dacie, poluează, pică de pe el toate cele, siguranţă 0. O duci la rabla, îţi iei Golan nou, probabil ai salvat câteva vieţi. Şi câţiva copăcei. Şi se reînnoieşte parcul auto. Buun, ok, agree. Dar ştiţi cu ce nu sunt de acord? Cu maşinile bune ajunse la rabla. Maşini care recondiţionate ar arăta superb, maşini care îl loc să fie vândute la preţul lor corect, se dau la suprapreţ, şi când observă proprietarul că nu o poate vinde, o dă la rabla, că deh, ia 38 de milioane, nu 10. Şi asta mă disperă la culme.

De ce? Pentru că slăbiciunea mea sunt maşinile old school, maşini care au făcut istorie, maşini care, dacă sunt un pic îngrijite, întorci capul după ele pe stradă, maşini care arată de 10 ori mai bine decât va arăta Loganul vreodată. Sau Sandero. Sau Duster…Sau cu ce naiba vor mai continua ei linia de producţie. Încă odată, maşinile vechi sunt pasiunea mea, nu vreau să se simtă nimeni cu vreun Logan ofensat. Fiecare îşi ia ce vrea după propriile gusturi.

Dar, again, te doare inima când vezi nişte maşini gen Ford Taunus, pe grămada de maşini, în curte la remat. Progranul rabla trebuia făcut numai pentru Dacii, să mor. Cu alea nu am nimic. Ok, poate înafară de 1300 care se poate face R12, iar atunci iar îţi încântă ochiu’.

Mă rog, nu cred că postul meu va schimba vreo mentalitate, în continuare pasionaţii vor da maşinile pe mâna altui pasionat, iar alţii le vor duce la rabla. În încheiere, nişte „rable”, iar mai jos exemplul de cum ar putea arată cu un pic de muncă.

Reclame
 
Un comentariu

Scris de pe aprilie 27, 2010 în Diverse

 

Etichete: , , , , ,

Un răspuns la „Programul Rabla face victime printre old timere

  1. Moigranatorul

    octombrie 30, 2013 at 6:42 pm

    Textul tau e plin de subiectivism.Uite, mie imi place dacia 1310 la fel de mult cum imi place un ford Taunus, ca tot vorbesti de el.Orice masina arata bine daca e ingrijita,totul tine de gusturi. Cat despre programul rabla, acolo se duc masini in stare de functionare decenta , adica masini care nu sunt rable.Plangi daca mergi sa vezi ce gasesti prin parcurile remat.

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: