RSS

Vrei să faci bani pe net? NU.

08 mai

money1 Ştiţi cu toţii, mail-urile acelea enervante, care de cele mai multe ori nu ajung la spam. Şi fiecare sunt la fel, fiecare cu aceeaşi structură.

Vrei să faci bani pe net? Nu trebuie să faci nimic, doar stai. Da. Pe naiba. Şi destulă lume o muşcă. Inclusiv eu, că altfel nu aveam de unde să ştiu cum stă treaba defapt. Am încercat, mai demult. După ce am citit vreo 20 de pagini de abureli,  îţi explicau ca unui handicapat, cum poţi face bani, cum e mai bine decât orice servici, cum poţi ajunge propriul tău patron…Câcat. Mă dureau ochii şi puteam să concretizez într-o propoziţie, nici măcar frază, ce au scris ei în 20 de pagini. Stai, că mai trebuia să răspund şi la nişte întrebări, ca să fie ăia siguri că am citit şi că nu am dat numai scroll în jos.

Ei bine, ştiţi ce erau în toate acele pagini. Abureală, abureală la superlativ. Defapt, ei se bazează pe psihologie. Pe gândirea omului. Şi fac în aşa fel încât chiar le crezi câcaturile, şi parcă te loveşte şi o revelaţie, gen ce fraier sunt, asudam la muncă până acum, uite cum pot face sute, mii, sute de mii de euro pe lună din faţa calculatorului.

Şi să ştiţi că în ultimul timp sunt mai şmecheri. Nu mai scriu doar un simplu faci bani pe net uşor, ci iţi explică acolo o întreagă filosofie, să nu crezi că e uşor, deja lumea prinzându-se de aburelile astea.

Oricum, concluzia e aceeaşi. Din sutele de euro/lună promişi, te alegi cu vreo căţiva euro, aşa 3-4, asta în cel mai bun caz. Dar bineînţeles, lumea o muşcă în continuare, atraşi fiind de ideea că ar putea face bani buni fără să facă…nimic.

În concluzie, singurii bani care se pot face pe net, e dacă şti photoshop, dacă faci site-uri, dacă faci logo-uri, lucruri de genu ăsta. Se plătesc bine, pe bune. Dar să nu credeţi vreodată că veţi fi platit doar pentru a sta degeaba.

Take care, and don’t trust in every shit.

Reclame
 
7 comentarii

Scris de pe mai 8, 2010 în Diverse

 

Etichete: , , ,

7 răspunsuri la „Vrei să faci bani pe net? NU.

 1. Bianca

  mai 8, 2010 at 11:07 pm

  :)))
  ai dreptate.cine crede asta?

   
 2. Bianca

  mai 9, 2010 at 1:12 pm

  in concluzie ti-ai pierdut timpuuu:P
  timpu inseamna bani,ai uitat?ar trebuii un titlu gen:” cum sa nu faci bani pe net”

   
 3. winnetou28

  mai 9, 2010 at 1:13 pm

  L-am pierdut, incercand ceva nou. Trebuia sa ma lamuresc, nu? Acum nu o mai musc, desi in fiecare mail din asta, se specifica ca asta nu e o metoda ca si celelalte, asta e o metoda sigura, asta da roade. 😀

   
 4. Vlad Olteanu

  mai 9, 2010 at 2:00 pm

  Eeee…eu nici nu trebuie sa ma gandesc sa fac bani pe net. Vin ei singuri. In fiecare saptamana primesc cate un mail care sa ma anunte ca am mostenitit o suma din 7 cifre de la un africano-mongolo-asiatic care nu vrea sa dea banii autoritatilor.

   
 5. winnetou28

  mai 9, 2010 at 2:12 pm

  Haha…buna asta. La mine e mai grav, am un abonament de internet, de la orange, si primeam mesaje pe numaru ala, cum ca sa platesc o rata la Raiffeisen, nu stiu cate mii de euro era. Rata inexistenta, de altfel. 😀

   
 6. Alexandru

  mai 26, 2010 at 7:30 am

  Ceva real de bani pe internet : http://www.indrumator.net/video-indrumator-ofera-locuri-de-munca

  Ce spuneti ?

   
 7. Nannie Parker

  mai 28, 2010 at 9:53 pm

  Very awesome writing. Really.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: