RSS

E duminică…

09 mai

Nu mami, nu. Degeaba ai spus tu că e sâmbătă şi m-ai făcut să sar de pe scaun de bucurie, repezindu-mă spre telefon. Ce naiba, am pierdut şirul zilelor? Nu că ar fi ceva ieşit din comun, dat fiind că starea în care am ajuns acasă azi dimineaţă la 5 şi ceva, nu era tocmai una…trează. Nu, e duminică. E duminică şi mâine va începe WW3. Cum adică de ce? De fraier. Da, am fost fraier, am văzut că se poate şi aşa, iar acum tot ce am lălăit în 4 luni trebuie să trag în nici o lună.

Nu, nu cred că o să găsiţi ceva relevant în postul acesta. E duminică, şi vreau să fie o dumnică liniştită, vreau să nu gândesc azi. Iar scrierea unui post relevant împlică gândirea…la cote înalte.

Da’ ştiţi voi ce vream să vă spun? De ce mă porniseşi să scriu? Nu ştiţi, că nu sunteţi telepaţi, dar vă lămuresc eu. Vream să vă povestesc ceva amuzant şi enervant( pentru mine) în acelaşi timp. Vream să vă fac duminica mai plăcută, dacă cumva soarele stă ascuns printre nori, iar voi v-aţi refugiat în casă.

Treaba a pornit de la faptul cert că monitoru-mi a refuzat să mai pornească. Era o seară plăcută de martie, când degetul meu a atins butonul, iar butonul a refuzat să se mişte din loc. Da, foarte încăpăţânat. Cum stăteam prost cu banii, am dat fuga la un prieten, şi mi-a dat un antic CRT, scoţându-mă din rahat. Ei bine, cum mi-a fost lene, încă nu mi-a reparat LCD-ul meu. Şi aici începe partea funny.

Iubesc soarele, pe bune, Dar ce înjurături primeşte de la mine câteodată, nu a mai auzit de la nimeni, Se furişează pe geamul de lângă mine, îmi bate direct pe monitor, iar pe mine mă apucă damblaua. Mai ales când mă joc. Mă chiorăsc şi tot nu reuşesc să văd ceva. Când scriu sau ceva, la fel. No, da credeaţi că nu există o soluţie? Nu, nu mă refeream la draperii sau jaluzele. La ceva la ce e bun românul: improvizaţie. Am luat una bucată pungă, şi am pus-o pe marginea de sus a monitorului şi pe laterală, în aşa fel încât să ţină umbră. Iar ca să stea, pun telefonul pe ea :-D. No, da ştiţi voi cât timp pierd până reuşesc să fac punga aia să ţină umbră? Ba nu-i poziţia bună, ba nu stă, ba…’Tui ceapa ei de pungă.

…Şi dacă tot nu vă e duminica destul de plăcută, da-ţi play aici Neapărat. Pe această cale, vreau să-i mulţumesc Adrianei, care indirect şi fără să vrea mi-a făcut ziua de 100 de ori mai bună. Intrând pe blog-ul ei am aflat cum se numeşte piesa aia care mă făcea să delirez. Piesa de mai sus. Mulţumesc.

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe mai 9, 2010 în Diverse

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: