RSS

Clujul nu-și mai încape în piele…

28 mai

…De mândru ce e. Și de ce nu ar fi, la o adică? În perioada asta, mustește de evenimente care de care mai interesante. E un pic frustrant, ca și clujean, te-ai rupe în mai multe bucățele ca să ajungi la toate.

Ieri au început Zilele Clujului. Până în 2 iunie, centrul clujului se va transforma într-un loc de basm. Concerte, clowni pe stradă, tot ce îți poftește inimioara. N-ai cum să treci prin Centru și să nu simți spiritul de sărbătoare.

După o săptămână de distracție (grijă cu ficații!) și de oboseală, când crezi că te-ai săturat de atâta distracție și vrei să dormi neîntors 3 zile…ei bine, nu, nu poți abandona încă. Urmează TIFF 2011. Din 3 iunie și până în 12, la Cluj se adună regizori importanți, atât din România cât și din străinătate. Numărul de proiecții va satisface cu siguranță setea și celui mai înrăit cinefil, bag mâna-n foc.

Și asta e doar o parte din TIFF! Mai avem EducaTIFF, unde se vor prezenta filme educative, EcoTIFF (cred că numele spune totul), Let’s go digital!, unde elevii au șansa de a fi niște mici regizori, realizând un film sub atenta îndrumare a celor mari ( mari regizori). De acesta din urmă mă voi ocupa în mod special ca voluntar, so stay tuned!

Dacă după o zi de filme și iar filme, dacă vrei să ceva care să-ți încânte urechile într-un mod cât se poate de plăcut, te învit la AlrtenaTIFF. Trupe precum Nightlosers, Dub Pistols, Luna Amară vor concerta pe parcusul celor 10 zile.

Și asta nu e tot! *ca-n teleshopping*

Va mai fi și Teatru și Expoziții de pictură. De neratat e Autobahn , o piesă de teatru inedită, cum nu ați mai văzut. Șase mașini se vor plimba prin Cluj, pe locurle din față vor fi actorii, iar pe cele din spate spectatorii. Va fi o experință unică, sunt sigur de asta!

No, cum ai putea să nu iubești Clujul? Sau să nu-i invidiezi locuitorii? 🙂

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe mai 28, 2011 în Cluj, Diverse

 

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: