RSS

Random

27 iun.

În primu’ și-n primu’ rând, google mi-a tras un PR de….pam pam param….1. Dacă înainte aveam 3 și bătea vântul la capitolul vizitatori, acum n-a fi nici așa. Fain.

În al 2-lea rând…. BREAKING NEWS….o ploaie de 10 minute face ravagii la Cluj!. Asta trebuia scrisă sâmbătă dimineața ca să fac trafic și să laud că mai dau și eu o știre, da no, abea acum am ajuns acasă. Deci, pe la 11  noaptea, ploo, ploo și ploo. Lasă să ploo, că-s în Janis, mă doare la bască. Vezi să nu.

Vine un tip, strigând în timp ce trecea peste/printre scaune și lumea care stătea la coadă la bere: Fugi, fugi că vine apa!. Io: vreau și eu ce ai fumat tu!

Nu zic bine că văd un val de apă….o iau pe scări….da, eram în Janis, nu la mare. Nu, lumea nu s-a mișcat, încă se stătea la bere moka. Abea când a zis cineva „bă fugiți că vă curentați și muriți dreacu’ ” s-a călcat lumea în picioare spre ieșire.

Iau un Taxi…văd că străzile sunt pline de apă…inundație, ce mai. Canalele pline până la refuz, te puteai da cu barca. Sau gondola. Ne povestește taximetristu’ cum în 10 minute a venit prăpădul ăsta pe care-l vedem. No fain. Ajungem în Mărăști, adică unde i-am zis să mă ducă….îmi zice:”Ioi, am uitat să pornesc ceasu’! F%$^#!. Io: Da pe măta ai uitat tu!. Și cu voce tare: Las’ că ne înțelegem noi. Drumu’ era 5 lei. Maxim 6. El îmi cere 7. Nu mă durea de ăia 2 lei, ci de faptul că mă prostește el pe mine. No, i-am dat 6, și i-am zis că mai mult n-am și pace bună. A strămbat un pic din bot. Nu că mai bine nu-i dădeam nimic? Altădată nu mai uita să-și pornească ceasu’.

Ajuns în Ifinity ( nu mă întrebați ce căutam acolo, pls), constat că și ăla e inundat. Cu coca, cu pitzi bete strigând din toată ființa „cine mă fute și pe mine?” și nu în ultimul rând, cu apă. Scoteau malacii cu gălețile apa de se rupeau. No, potop ploaia aia de 10 minute, nu altceva.

În rest îs răcit de mor. Din nou.

A, și am fost la Ursus Evolution. Am prins: Zdob și Zdub-awesome, Grasu XXL și Guess Who- mega awesome, Puya-labă tristă, Șuie Paparude- awesome.

Cam atât. Ne citim în postul următor.

Să fiți iubiți.

PS: Piesa pe care o ascult de prea multe zile pe repeat

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe iunie 27, 2011 în Cluj, Diverse

 

Etichete: , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: